Sportspullenbank

De Sportspullenbank zamelt goede en herbruikbare sportkleren en sportspullen in. Denk aan sportshirts, sportbroeken, schoenen, beschermers, rackets, handschoenen en alles wat je maar kunt bedenken om te kunnen sporten. Pas je jouw sportkleding niet meer? Zijn de kinderen uit hun voetbalschoenen gegroeid? Is het judopak te klein? Wordt de hockeystick niet meer gebruikt? Gooi het niet weg! Geef de spullen een tweede sportieve kans en breng ze naar de Sportspullenbank.

Vijf keer in het jaar kunnen inwoners die het financieel hebben terecht in Sportcentrum De Koploper (Badweg 21). De sportspullenbank is open voor inwoners met een toegangskaart op:

Sportspullenbank 2024

Zondag 18 februari 15.00 - 17.00 uur
Zaterdag 6 april 15.00 - 17.00 uur
Zaterdag 22 juni 15.00 - 17.00 uur
Zaterdag 14 september  15.00 - 17.00 uur
Zondag 24 november 15.00 - 17.00 uur

 

Nog geen toegangskaart maar heb je hier wel behoefte aan? Neem dan contact op met de Sportspullenbank via sportspullenbank@sportbedrijf.nl. Wij geven u graag een toegangskaart, waarmee u meer dan welkom bent tijdens de Sportspullenbank.  

Inleverlocaties
Door het inleveren van jouw sportspullen gaan we samen voor een stad waarin iedereen mee kan en mag doen! Het hele jaar door kunnen sportspullen worden ingeleverd op één van onderstaande locaties. De openingstijden van de inleverpunten zijn te vinden op de website van de aanbieder.

Inzamelpunten

Er kunnen elke maand nieuwe locaties worden geopend. Heb je een tip voor een nieuwe locatie bij jou in de buurt of weet je dat een openbare locatie (supermarkt/school/vereniging/overig) belangstelling heeft bij een inzamelingsbak? Neem dan contact op met de Sportspullenbank via sportspullenbank@sportbedrijf.nl.

De Sportspullenbank wordt mede mogelijk gemaakt door een financiering van Burger Support en Enodes. Verder zijn onderstaande bedrijven/organisaties/verenigingen verbonden aan de Sportspullenbank. 

AV Spirit Jumbo

SMC FlevolandYouth For Christ

Challenge up

 

 

Humanitas

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Voedselbanken.nl

Spetter & Spatter

 

 

Stichting Lelystad Vitaal