Bewegen op maat

Sporten met een chronische aandoening
Als je een chronische aandoening hebt, is bewegen belangrijk. Sporten en bewegen heeft positieve effecten op je gezondheid en het voorkomt dat je meerdere aandoeningen krijgt. Maar het kan lastig zijn om een passende activiteit te vinden. Bewegen op Maat biedt jou een op maat gemaakte sportervaring. Onder deskundige begeleiding leer je hoe je veilig en met plezier kunt bewegen. Gezelligheid staat hierbij voorop. Bewegen op Maat is er ook voor wie nieuwe mensen wil leren kennen.

18-plus en 50-plus
De nieuwe groep start in gymzaal Kennemerland. De les voor inwoners van 18 tot en met 49 jaar wordt daar gegeven van 19.30 tot 20.30 uur. De lessen voor de bestaande groep blijven gewoon in Atolplaza van 16.15 tot 17.15 uur, maar zijn in principe voortaan alleen voor inwoners vanaf 50 jaar. “We hebben gemerkt dat de drempel voor jongere inwoners hoog is om mee te doen, omdat de gemiddelde leeftijd in de huidige groep aan de hoge kant is. Daarom hebben we ervoor gekozen om met twee leeftijdsgroepen te gaan werken”, zegt buurtsportcoach Speciale doelgroepen Tamaryoës Kok.

Meer informatie?
Bewegen op Maat is elke woensdag van 16.15 tot 17.15 uur bij Atolplaza (Schor 1-9) voor inwoners vanaf 50 jaar. Bewegen op Maat voor inwoners van 18 tot en met 49 jaar wordt gehouden op elke woensdag van 19:30 tot 20:30 uur in gymzaal Kennemerland. Aanmelden is niet nodig. De kosten per keer per persoon is 2 euro. 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met Tamaryoës Kok, buurtsportcoach Speciale doelgroepen