BedrijvenMudRun Lelystad: Samen bewegen, plezier en veel modder

Trots op de samenwerking
“Ik kijk terug op een fantastische dag, waarin de deelnemers het leukste avontuur in de modder al tijgerend, klimmend, springend en zelfs met pijl en boog hebben beleefd. Door als team met elkaar samen te werken hebben ze allemaal de finish”, vertelt Angelina, accountmanager van Sportbedrijf Lelystad. “Ik ben ontzettend trots op wat we samen met de organisatie van de KinderMudRun en heel vel vrijwilligers hebben neergezet. Ook bedank ik alle bedrijven die hebben meegedaan aan deze eerste editie van de BedrijvenMudRun Lelystad.”

Team Apothekersgroep Lelystad en team Salon JAXX in de prijzen
De BedrijvenMudRun is een sportief hindernisparcours van 5 kilometer, die door iedereen gedaan kan worden. Bij de BedrijvenMudRun ging het er niet om wie de snelste was. Toch werden er wel prijzen uitgereikt. Team Apothekersgroep Lelystad won de prijs voor het meest modderige team en team Salon JAXX won de prijs voor de gekste of kleurrijkste outfit.

Geslaagde dag
Sportbedrijf Lelystad en KernGezond kijken terug op een geslaagde dag met enthousiaste deelnemers en veel enthousiaste bezoekers. Foto’s en de aftermovie van de BedrijvenMudRun zijn binnenkort terug te vinden via de Facebook- en Instagrampagina’s van de BedrijvenMudRun en Sportbedrijf Lelystad.

Op zaterdag 2 september en op zondag 3 september vond ook de achtste editie van de KinderMudRun plaats in het Belevenissenbos.

Publicatiedatum: 02-09-2023