Je kunt wekelijks gratis kickboksen in de Zuiderzeewijk

Zelfvertrouwen en discipline
Kickboksen is een sport dat discipline en zelfvertrouwen uitstraalt. Deze vechtsport heeft vooral een positief effect op kinderen en jongvolwassenen. Bij kickboks trainingen ontwikkel je zelfvertrouwen, werken in groepsverband en discipline. Daarnaast is kickboksen een training voor je hele lichaam, waardoor je kracht, conditie en concentratie toeneemt. Hierdoor ontwikkel je een fit- en sterk lichaam, waardoor je lekker in je vel gaat zitten.

Doelgroep en kosten
De activiteiten zijn bedoeld voor jongens en meisjes tussen 12 en 30 jaar oud die kickboksen willen beoefenen. Deelnemers krijgen les onder begeleiding van een deskundige kickbokstrainer. Meedoen aan deze activiteit is gratis. Per groep kunnen er maximaal 20 mensen deelnemen.

Startdatum en de Nationale Sportweek
Vanaf vrijdagavond 2 september 2022 tussen 19.00 uur en 20.30 uur start de wekelijks terugkomende kickboks activiteit in de gymzaal van MFA Zuiderzee (Waddenlaan 1). Op vrijdag 16 en 23 september vallen de kickboks activiteiten binnen de NOC*NSF Nationale Sportweek waar Lelystad host-city van is.

Aanmelden
Wil je ook mee doen? Ga dan snel naar www.sportinlelystad.nl en schrijf je direct in voor de avonden dat jij kan!

Publicatiedatum: 19-09-2022