De Sportspullenbank gaat op zaterdag 9 april weer open

Kwalitatief hoogwaardige sportspullen 
Bij de Sportspullenbank zijn dus niet alleen maar tweedehands spullen beschikbaar: “Het verbaast mij telkens weer dat we vaak spullen binnenkrijgen met het prijskaartje er nog aan!”, zegt Tamaryoës Kok, buurtsportcoach Speciale doelgroepen. Om de kwaliteit van alle spullen te garanderen worden de ingeleverde sportspullen altijd eerst zorgvuldig beoordeeld. Als ze niet de kwaliteit hebben die gewenst is bij de Sportspullenbank, gaan de kleren naar een ander goed doel. Dit zorgt ervoor dat de Sportspullenbank zowel nieuwe als kwalitatief goede gebruikte sportspullen aanbiedt.

Verspreiding toegangskaarten
Heb je nog geen toegangskaart ontvangen, maar ben je wel iemand die de aanschaf van sportspullen als drempel ziet om te gaan sporten? Stuur dan een mailtje naar Tamaryoës Kok via t.kok@sportbedrijf.nl. Je wordt dan op de lijst gezet, zodat er bij de ingang een toegangskaart voor het hele jaar voor je klaarligt.